Köpa Boswellia i kapslar

Köpa Boswellia på nätetFrån trädet Boswellia serratas extrakt av koda framställs Boswellia (Shallaki). Det här trädet växer i Indien, Nordafrika och Mellanöstern där det är regioner som är torra samt bergiga. Kodan som används i boswellia kapslarna har sedan en lång tid tillbaka haft användningsområde för att mindra ledvärk inom Ayurvediska läkekonsten. Dåvarande var detta ett tillskott för att lederna skulle värmas upp och för att undvika stelhet.

Den här kodan som används vid produktionen innehåller acetyl-11-keto-beta-boswellic syra (AKAB). Kodan ser till att på ett naturligt sätt hjälpa kroppen att minska förekomsten av Leuktorin. Leuktorin är molekyler i kroppen som skapar inflammationer.

Under en lång tid har Boswellia (koda som kommer från växten Boswellia serrata) använts som rökelse. Det är en dyrbar koda och det sägs att det kan ha varit den rökelse som en av de tre vise männen gav i gåva. Genom att köpa boswellia kan det lindra en rad olika inflammationer i kroppen.

Hur ska Boswellia kapslar användas?

Kapslarna som kan köpas online eller i hälsobutiker ska tas två gånger per dag ihop med ett glas vatten. Det är viktigt att kapslarna tas i samband med måltiden för det blir lättare för kroppen att bryta ner kapseln.

Andra antiinflammatoriska medel som kan användas brukar irritera magen något avsevärt, men att köpa boswellia kan detta undvikas och du upplever ingen irritation i magen. För att ge bästa möjliga resultat, ska boswellia användas i några veckor utan uppehåll för att ge bästa möjliga effekt i kroppen. Den fulla effekten kan enbart ses efter några veckors användning av kapslarna. Att tänka på innan du köper boswellia: det är viktigt att inte använda detta preparat under graviditet. Detta för att de flesta örtextrakt av naturliga skäl inte testats på gravida.